Praktische informatie & FAQ

 

 

 

 

 

Voorzie wandelschoenen en regenkleding  

 

ALGEMENE INFORMATIE OPENBAAR VERVOER

 

OPENBAAR VERVOER VOOR MENSEN ZONDER OV-CHIPKAART

 

ONTBIJTEN

 

 

Frequently asked questions:

 

Algemeen:

 

Het thema ‘moed’ speelt zich vanbinnen en vanbuiten af. Tijdens het congres willen we die twee niveau’s gaan onderzoeken vanuit verschillende invalshoeken.

 

Allereerst zijn er de klassieke keynotes en workshops op zaterdag en zondag, momenten om aan de hand van theorie en ervaring ‘moed’ te belichten.

Daarnaast openen we vrijdag het congres met een stadsactiviteit. Tijdens deze ‘urban exposure’ willen we het thema ‘moed’ op een actievere manier gaan opzoeken, in de stad. De concrete inhoud houden we graag nog geheim.

Een volgende invalshoek om ‘moed’ te onderzoeken zijn ‘procesgroepen’. Vrijdagavond en zondagvoormiddag zijn twee momenten voorzien daarvoor. Meer uitleg vind je hieronder.

Tot slot zullen we zaterdagmorgen, voor de eerste keynote en zaterdagnamiddag, na de laatste workshop, het podium ruimen voor een niet-gestalt en niet-theoretische interpretatie van het thema moed, gecreëerd in het moment en met de support van het veld, bedoeld als inspiratie en als spiegel. Details houden we ook hier nog graag even geheim.

 

Wat zijn procesgroepen?

 

Met de procesgroepen willen we aan deelnemers de mogelijkheid bieden om samen in proces te gaan, te reflecteren en uit te wisselen aan de hand van de ervaringen tijdens het congres. We hopen dat deze procesmomenten een invalshoek kunnen zijn om elkaar te ondersteunen, uit te dagen, te inspireren om het thema ‘moed’ verder te onderzoeken.

Daarnaast is het ook een plek om op verhaal te komen en nieuwe collega’s te ontmoeten.

 

Hoe verloopt dit concreet:

 

Zou je graag een procesgroep faciliteren? Laat ons dan zeker iets weten via deze link.

congrescommissie2018@gmail.com

 

Hoeveel punten brengt het congres op?

 

 

 


HOFPLEINTHEATER

BEGANE GROND


 

 

EERSTE VERDIEPING